خلاقیت کلیدواژه رسیدن به موفقیت در تولید/ گروه صنعتی باراکا کهنه کارانی از جنس تلاش
یکی از کهنه کاران عرصه صنعت که با گذشت ۴۰ سال از فعالیت خود همچنان تلاش و در کنار آن بهره گیری از تجهیزات و علم روز را به عنوان اهداف اصلی خود برای رسیدن به برنامه های بلند مدت در سرفصل فعالیت هایش قرار داده است ، داود بایرامی آذر رئیس هیات مدیره مجموعه هلدینگ رضوان (گروه صنعتی باراکا) است، فعال صنعتی که در کنار سه برادر پرتلاش دیگر خود و با دستان خالی اما پر توان توانستند در این راه طولانی بدون هراسی از مشکلات و تنها با تکیه بر اراده و توان خود موفق عمل کرده و امروز به عنوان یکی از صنعتگران نمونه کشور در عرصه تولید شکلات و شیرینی شناخته شوند.
برای آشنایی مختصر با روند آغاز فعالیت این هلدینگ از ابتدا تاکنون عصر تولید گفت وگویی با وی داشته است که در این گزارش به بخشی از این مطالب اشاره خواهد شد.
به عنوان نخستین سوال گوشه ای از دوران کودکی خود، اینکه متولد کدام خطه از ایران عزیز هستند و کودکی خود را چگونه گذرانده اید را برای مخاطبان به تصویر بکشید؟
داود بایرامی هستم، متولد آذر ماه ۱۳۴۱ کشاورز زاده ای از شهرستان دریان در آذربایجان شرقی که از سن ۱۳ سالگی وارد بازار کار شدم، در کنار تحصیل به خصوص در روزهای پنجشنبه و جمعه به صورت شبانه روزی فعالیت می کردم ، پیشه پدر اگر چه کشاورزی بود اما درس خواندن تنها خواسته اش از ما با وجود تمام سختی ها و مشکلات بود با این وجود از همان سنین کم با دیگر برادرانم وارد دنیای کار شده و با توجه به اینکه در رشته برق در حال تحصیل بودم در رشته سیم کشی ساختمان فعالیت می کردم.
در واقع باید بگویم که از زمانی که خود را شناختم کار می کردم و شب و روزم را در حال فعالیت بودم البته هیچ گاه سایه حمایت پدر حتی موقعی که به تهران مهاجرت کردیم از سر ما کم نشد و پدر همیشه ما را رصد می کرد تا هیچگاه به انحراف نرفته و درست حرکت کنیم.
چه دلیلی باعث شد که از شهر و دیار خود به تهران مهاجرت کنید؟
زمانی که به این باور رسیدم که باید فعالیت هایم را توسعه داده و شاید دیگر شهرستان جای بزرگی برای افراد بلند پروازی مثل من نبود و بر همین اساس با توجه به اینکه برادر بزرگترم نیز از سال ۵۸ به تهران مهاجرت کرد و در صنعت شیرینی و شکلات مشغول به فعالیت بود ، من نیز در سال ۶۲ مهاجرت کرده و در کنار سه برادر دیگر با یکدیگر مشغول به کار شدیم این را نیز باید بگویم که در این راه سخت با توجه به اینکه اعتماد یکی از رموز واقعی خانواده ما بود و پدر نیز همواره بر آن تاکید داشت با تکیه بر همین رمز دوشادوش یکدیگر فعالیت کرده و به موفقیت امروزمان رسیدیم.
حتی زمانی که دو برادر بزرگترم که یکی از آنها بنیانگذار مجموعه امروز بود را از دست دادیم باز هم ناامید نشده و پله پله با تکیه بر دستان خالی خود کار را شروع کردیم.
کار در صنعت شیرینی و شکلات را به همراه دیگر برادران خود و به صورت خانوادگی از چه سالی آغاز کردید؟
در سال ۶۲ با توجه به تجربه ای که برادر بزرگترم در صنعت شیرینی و شکلات داشت کارگاه کوچکی را در تهران اجاره کرد و با به کار گیری حدود ۶ نفر مشغول به فعالیت شدیم،
این را نیز باید بگویم که تا پیش از سال ۱۳۵۹ ما به عنوان یک شغل خانوادگی، مغازه خواروبار فروشی را اداره میکردیم اما پس از این تصمیم گرفتیم به عرصه تولید ورود کنیم.
ما آذریزبان هستیم و تولید انواع شیرینی و شکلات فعالیتی است که در آذربایجان معروف و دیرینه است. به همین منظور با مطالعات و تحقیقاتی که انجام دادیم این پرسش برای ما مطرح شد که در کجای صنعت میتوانیم جایگزین کنیم.که وارد صنعت شیرینی و شکلات شدیم.
برادران بایرامی از چه زمانی به فکر توسعه فعالیت های خود افتادند؟
در سال ۷۲ در شهرک رضوانیه در یک زمین ۲ هزار و ۵۰۰ متری و با حداقل امکانات و با ۱۷ نفر نیرو مستقر شده و در سال ۷۵ مجموعه ای را به نام شرکت رضوان راه اندازی کردیم که البته در همان سال یکی از برادرهام بر اثر تصادف فوت نمود و در سال ۷۸ برادر دیگرم را که با کمک یکدیگر مجموعه را راه انداخته بودیم از دست دادیم اما این اتفاقات ناگوار ما را ناامید نکرده و به صورت رسمی بعد از استفاده از توان مدیران متخصص و تجهیز ماشین آلات کار خود را شروع کردیم.
از همان ابتدا در کار تولید شیرینی و شکلات فعال بودید؟
تا سال ۸۰ بیشتر در بخش کالاهای صنعتی مرتبط با شکلات فعالیت داشته اما از آن سال به بعد به دنبال جذب چندین مدیر ارشد و متخصص به سمت صنعت شکلات های فانتزی گرایش پیدا کرده که البته همین مسئله موجب شد تا به سمت توسعه هر چه بیشتر شرکت برویم بر همین اساس در ابتدا از تولید سالیانه ۶ تن و پس از آن به حدود ۲۰ تن رسیدیم.
عمده ترین فعالیت های امروز هلدینگ رضوان در صنعت شیرینی تنها محدود به تولید است؟
خیر، با هدف توسعه فعالیت های شرکت به جز تولید، شرکتی را برای پخش محصولات خود از سال ۹۵ تحت عنوان پخش سراسری باراکا راه اندازی کردیم که موجب شد تا نه تنها محصولات را تولید بلکه توسط شرکتی که ایجاد کرده بودیم پخش و توزیع نماییم، همچنین در کنار آن تولید بسکوییت و ویفر را نیز آغاز کرده و هم اکنون ۲ شرکت تولید شکلات، ویفر، بسکوییت، یک کارخانه بسته بندی و یک شرکت توزیع و در مجموع چهار شرکت با حدود ۲ هزار نیرو توسط این هلدینگ که همچنان به صورت خانوادگی اداره می شود در حال فعالیت هستند.
این را نیز باید عنوان کنم که در دهههایی که فعالیت داشتیم فراز و فرودهای اقتصادی کشور بسیاری از جاها مانع کار ما شد و مثل ترمزی مقابل توسعه فعالیتهای تولیدی قرار گرفت اما به هر صورت که بود و با بهرهگیری از ایدههای نوآورانه در هر حوزه و تخصصیتر شدن تولیدات محصولات مختلفمان، از شکلات گرفته تا بیسکوییت توانستیم روند فعالیت شرکت را بیش از پیش جلو ببریم.
برای مثال ما ابتدای کار فروش خود را به صورت سنتی و عمدهفروشی انجام میدادیم اما از ابتدای دهه هفتاد روند زنجیرهای کردن فروش و ایجاد نمایندگی در استانهای مختلف را آغاز کردیم که در آن دوره تاثیر بهسزایی در شناخته شدن محصولات ما داشت و به همین منظور ما نیز واحد تخصصی فروش را ایجاد کردیم تا مستقیما در ورود محصولات شرکت به بازار فعالیت کند.
مهمترین رمز موفقیت گروه صنعتی رضوان را در چه می دانید؟
اعتماد و پشتکار، در این راه پرفراز و نشیب ما سختی های زیادی را متحمل شدیم برای رسیدن به موفقیت تمام برادرها در کنار هم هر چه که داشته و نداشته از خانه گرفته تا طلا و یا ماشین را فروخته و تبدیل به سرمایه کرده و وارد کار کردیم، چرا که بلند پرواز بودیم و مواقعی پیش می آمد که حتی پول بنزین همان موتوری که در گام نخست با آن توزیع محصولات خود را انجام می دادیم نداشتیم اما تمام این مشکلات برای ما کشاورز زاده هایی که از همان دوران کودکی پدرمان مانند آهن آب دیده ما را تربیت کرده بود مانعی برای رسیدن به اهدافمان نشد، در واقع ناامیدی در خانواده ما معنی خاصی نداشت و هیچ وقت از راهی که شروع کرده پشیمان و یا خسته نشده و نخواهیم نشد.
همین پشتکار و سخت کوشی موجب شد تا امروزه با بیش از ۴۰ سال تجربه در زمینه تولید شکلات، توانسته ایم از صفر تا صد فرایند تولید را پیاده سازی کرده و با تولید بیش از ۴۰ نوع محصول متنوع، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شکلات ایران شناخته شده و در ردیف های برند سوم و چهارم در صنعت شکلات معرفی شویم.
هلدینگ رضوان صادرات را نیز در برنامه های خود دارد؟
بله، امروز به ۱۳ کشوراز جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، روسیه، عراق، افغانستان، آفریقا و لبنان محصولات ما صادر می شود که البته بیشترین صادرات ما به کشور عراق است.
مهمترین بحران هایی که سبب ایجاد وقفه در فعالیت های شما شد چه مسائلی بود؟
نوسانات شدید ارزی یکی از مسائلی بود که سبب شد تا برای مدتی دچار توقف کامل شویم اما با دریافت تسهیلات و چاره اندیشی توانستیم این مسیر را پشت سربگذاریم.
بحران دیگر مربوط به دوران کرونا بود که خریدها به حداقل رسید، اگر چه در همان دوران تمام تلاش خود را کرده تا نیروهای خود را از دست ندهیم و با پشتکار از این سد نیز گذشتیم.
محدودیت در واردات مواد اولیه را از دیگر موانع جدی بر سر راه تولید می توان بیان کرد چرا که به جرات می توان گفت که ۲ برابر ظرفیت کنونی توانایی تولید داریم اما به دلیل همین محدودیت ها قادر به اجرایی کردن آن نیستیم.
مشکل دیگر را نیز به عدم همراهی بانک ها در پرداخت تسهیلات می توان دانست که همین موارد سبب شده تا نتوانیم نسبت به توسعه فعالیت ها و در کنار آن رشد اشتغالزایی اقدام کنیم.
چشم انداز شما در خصوص آینده هلدینگ رضوان چیست؟
از مهمترین اهداف ما این است که با بهترین تکنولوژی ، دانش فنی روز، ماشین آلات پیشرفته، مطمئنترین روشها و دقیقترین استانداردها ادامه داده تا بتواند با اطمینان محصولات تخصصی شکلات را در اختیار دوستداران شکلات قرار داده و به عنوان برند برتر در تولید محصولات شکلاتی در ایران جایگاه اول در ذهن مشتریان و در سبد خرید آنها به دست آورند.همچنین به دنبال این هستیم که در ردیف چهار برند اول ایران قرار گرفته و در دنیا نیز جایگاهی برای خود کسب کنیم.
در کنار تولید و اشتغال زایی در عرصه ارائه مسئولیت اجتماعی به خصوص به نیازمندان نیز فعالیت هایی دارید؟
به طور قطع بله، اولویت نخست ما رسیدگی به رفاهیات کارگران خود است و سعی می کنیم تا در حد توان نیازمندی وجود داشته باشد کمک هایی را ارائه بدهیم در محیط بیرونی نیز اقداماتی از جمله کمک به زلزله زدگان به صورت مالی و یا تهیه مواد غذایی و لوازم خانگی را تاکنون انجام داده و انجام خواهیم داد.
توصیه شما به جوانان امروز و کارآفرینان فردای ایران اسلامی چیست؟
پشتکار را به عنوان سرفصل برنامه های خود قرار داده و هیج وقت ناامید نشوند ، همانگونه که ما حداقل ۱۶ سال به صورت دو یا سه شیفت فعالیت می کردیم و امروز نیز با گذشت این سالها همچنان همانگونه مشغول هستیم و حتی فرزندانمان نیز محکمتر و با انگیزه تر وارد کار شده و شبانه روز فعالیت می کنند.
توصیه دیگر این است که حتما مهارت آموزی را در برنامه های خود داشته باشند و بدون آگاهی وارد هیچ فعالیتی نشوند و نصیحت بعدی نیز به جوانان این می باشد که کار گروهی را یاد گرفته و با استفاده از شرکای خوب نسبت به توسعه فعالیت های خود بپردازند.
این را نیز باید بگویم که یکی از رموز موفقیت هلدینگ رضوان این بود که برادرها به صورت گروهی با وجود اینکه اختلاف سلیقه ها وجود داشت در کنار یکدیگر فعالیت می کردند.
مصاحبه: علی کایدانی
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید